WĄTEK KŁÓTLIWY. Strona: 17

Dodano: 2009-08-17 17:42

A ty mi pokażesz miejsce, w którym się przdstawiłam jako idiotka?

Dodano: 2009-08-17 18:46

thistle89 napisał(a):
Chyba po to wątek jest, żeby mogli się wyżyć ludzie? Jak nie znają innych sposobów

Ja wiem po co jest ten wątek :) Chcę tylko uświadomić, że nawet skakanie sobie do gardeł ma pewne granice :wink: Z kolei gdy się ją przekroczy, pojawiam się ja z buldożerem i równam wątek z ziemią 8) :twisted:

Dziękuję za uwagę i życzę miłego lotu :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-08-17 18:54

KostucH napisał(a):
pojawiam się ja z buldożerem i równam wątek z ziemią 8) :twisted:

Twardziel z ciebie 8) :lol:

Dodano: 2009-08-17 20:02

Jak Pan jest tym Guru o którym wspominasz to ja jestem święta, nietknięta itd. :D

Dodano: 2010-04-11 23:37 Zmieniono: 2010-04-11 23:38

Mysl co chesz :0
Usilnie wszystkim próbujesz udowodnic że tylko twoje poglady sa poprawne i tylko ty masz racje a wszelka krytyka czy tez inne zdanie nazywane jest przez ciebie glupota i nie nadążaniem za twoimi myslami
Chcesz,przenoszac i masowo usuwajac posty minute po ich zamieszczeniu tylko dlatego ze nie zgadzaja sie z twoja postawa(a NIE NARUSZAJA REGULAMINU) ok twoja sprawa.
Jak juz wspomnnialam w ktoryms ze wczesniejszych postow twoje zycie musi byc strasznie puste i smutne skoro namiastka"wladzy"na forum sprawia i tyle radosci
Odnosnie tematu "Żaloba..." nie tylko moje posty byly usuwane i takze nie bylo w nich wulgaryzmów,wiec najwyrazniej dzis zamiast płakac po swoim prezydencie siedziales i usuuwales posty-ot taka namiastka władzy

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-04-12 10:19

Zabawne jak preznetujesz wszytskie te cechy :)
Za wikipedia

Mania – zaburzenie psychiczne o charakterze zaburzeń afektywnych; zespół objawów, które można podzielić na cztery grupy:

* emocjonalne: nastrój wzmożony, euforyczny, ekspansywny i podwyższony, często towarzyszy mu irytacja i drażliwość, gniewność
* poznawcze: wielkościowy charakter myśli (w skrajnych przypadkach są UROJENIA WIELKOSCIOWE); gonitwa myśli, ZAWYZONA SAMOOCENA
* motywacyjne: nadmierne pobudzenie (zwiększenie napędu psychoruchowego) , nadaktywne zachowanie - np.GADATLIWOSC

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-04-12 10:42

Nie musze ich słyszeć,wystarczy to co prezentujesz na stronach tegoz forum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło